Email
PasswordForgot?
Maris ..

Maris ..

Tallinn31 y3 y experiencefrom 7 € for an h

Olen hingest üks tõeline "kodukana", seega tahaksin mõne(de)le pere(de)le hea meelega olla abiks erinevate kodu- ja majapidamistööde tegemisel, sh üldkoristus, aga vajadusel ka nt pesude triikimised, voltimised, akende pesu, toiduvalmistamine jms. Olen ka suur lastesõber ning nendega läbisaamine tuleb üldjuhul väga loomulikult. Seega ei ole probleemiks ka nendega aeg-ajalt tegelemine. Küll aga igaks juhuks rõhutan, et spetsiaalselt lapsehoidjana töötamise kogemus puudub. Pigem olen see, kes on lihtsalt sõpradele mõned paar tundi vaba aega andnud :)

Olen varasemalt olnud abiks 4-le perekonnale ning olen toimetanud igas peres ca aasta,. Hindan, kui perega tekib vahetu ja aus läbisaamine. Kuna hetkel ei ole püsivat töösuhet, siis vaba aega on käes üsna laialt ning saan olla töötundide osas paindlik ning usun, et võiksime jõuda sobivale kokkuleppele.
Olemas on B-kat juhiload, kuid paraku puudub oma auto kasutamise võimalus. Seega esmajoones eelistaksin tööpiirkonnana Tallinna kesklinn-kristiine-kadriorg piirkonda. Kuid olen põhimõtteliselt valmis liikuma (Boltiga/Drive'iga) ka kaugemale, kui see tundub mõistlik. Miks mitte võin seega olla abiks ka vajalike sisseostude tegemisel või muudes logistilistes küsimustes (sõitmine mulle meeldib ning igapäevast sõidukogemust on ca 8 aastat).

Iseloomult olen väga kohusetundlik, täpne ja loomulikult suur korraarmastaja - mulle väga meeldib, kui kõik on süsteemselt, omal kohal ning korralikult puhas. Lisaks olen loomult rõõmsameelne, positiivne ja tavapäraselt leian inimestega kiirelt kontakti. Küürimine ja kraamimine toimibki veidi nagu stressimaandus :)

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Pay: from 7 € for an h

Experience: 3 y

Housekeeping

Services

  1. Apartment cleaning

  2. House cleaning

  3. Window cleaning

  4. Car cleaning

  5. Ironing

  6. Dishwashing

 

Cleaning equipment: I don't have my own

Education

Secondary

Courses: first aid courses

Languages: Estonian, English, German