Email
PasswordForgot?
Pille-Riin R.

Pille-Riin R.

Tartu30 y3 y experience

Tere, armas inimene! Mina olen Pille-Riin, 26-aastane noor naine, kellel on bakalaureusekraad hispaania keele ja kirjanduse erialal. Hispaania keelt olen eelnevalt õpetanud väikestele gruppidele keeltekoolis ning täiskasvanutele keelehuvilistele videokõne vahendusel. Hetkel omandan magistrikraadi võõrkeeleõpetaja erialal.

Lisaks sellele olen ligikaudu 2 aastat töötanud multikate, saadete ja filmide tõlkijana inglise keelest eesti keelde. Samuti olen andnud inglise keele eratunde. Kõige tähtsam on aga minu eluaegne suhtluskogemus selles keeles, mis on tõeliseks põhjuseks minu laialdastele teadmistele ja julgusele.

Olles eestlane, kes on suure osa oma elust keeleõppele pühendanud, õpetan ma ka hea meelega eesti keelt neile, kes seda tahavad/vajavad.

Kui sa otsid aga kedagi, kes aitaks sul või su pereliikmel õppida muusikateooriat või klaverimängu, siis tea, et muusikat olen ma õppinud üle 10 aasta. Hetkel annan eratunde ühele neiule, õpetades nii muusikateooriat, klaverimängu kui ka laulmist (viimases mul treening puudub, kuid kogemust on pea terve elu jagu).

Kuigi minu senised õpilased on olnud täiskasvanud, siis on oluline mainida, et ma olen töötanud ka lapsehoidjana ning minu läbisaamine lastega on suurepärane. Tundide andmisel valin oma õpetamisviisi kindlasti vastavalt õpilastele, seega pole vahet, kas sa oled 6-aastane või 60-aastane.

Võta minuga julgelt ühendust!

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Experience: 3 y

Tutoring

Estonian: primary, lower secondary, upper secondary, adult education

English: primary, lower secondary, upper secondary, adult education

Music: primary, lower secondary, upper secondary, adult education

 

Location: online, student's premises

Education

Post-secondary

Institution: Tartu Ülikool

Specialty: Hispaania keel ja kirjandus

Languages: English, Spanish, Estonian, Italian