Email
PasswordForgot?
Tõnis T.

Tõnis T.

Tartu27 y3 y experience15-20 € for an h

Tere!

Olen Tõnis ning õpin alates sellest sügisest Tartu Ülikoolis bioloogia esimesel kursusel. Minu suureks huviks on väiksest saadik olnud kogu ümbritsev maailm: loodus koos metsade, rabade, taimede, lindude ja loomadega, ning inimesed koos oma põneva psühholoogilise siseeluga. Mind on viimase paari aasta jooksul hakanud huvitama ka asjade/olendite varjatud külg: mis on see liikuma panev jõud kõige selle taga? Kas me oleme lihtsalt üks aatomite kogum, millel on teadvus? Kuidas töötab inimese aju ja kuidas ta võtab uusi teadmisi vastu? Neid küsimusi on ja tuleb kindlasti veel, kuid võin öelda, et elu on üks väga põnev protsess oma kindlate seaduspärasustega.

Üks suur asi, mida ma oma elus kindlasti teha tahan, on olla ÕPETAJA. Ma olen uurinud laste psühholoogia kohta, olen aidanud sõprade lastel koolitükke teha, õpetanud erinevaid eluks vajalikke oskuseid, läbi viinud algklassilastele muinasjuturingi, olnud ADHD poisi tugiisik, kuulanud laste muresid ning aidanud neil lahendusi leida. Minu üheks põhimõtteks on see, et õpetada tasub nii, et õpilases tekib sügavam huvi teema vastu ning et läbi õppimise toimub õpilases ka vaimne areng. Ainult teadmiste omandamisest on vähe, sest hariduse alla kuulub samahästi ka kasvatus.

Minu aladeks, milles ma pean ennast piisavalt pädevaks, et anda teadmisi edasi, on kindlasti põhikooli bioloogia, matemaatika ning saksa keel kuni B1 tasemeni. Bioloogia osas oskan kindlasti tuua häid näiteid ja seoseid, kuidas meie maailm on väga ühendatud, väga haavatav ja kuidas seda tuleks hoida. Matemaatika puhul võin lisaks ülesannete lahendamisele ka selgitada, miks seda kõike vaja on, kuidas mind on matemaatika elus aidanud ning missugused põnevad seosed meie ümber end peidavad. Saksa keelt olen õppinud 10 aastat, olen olnud 7 aastat Tallinna vanalinnas suviti giid ning räägin B2 tasemega aktsendivaba saksa keelt. Grammatika on mul väga tugev ning tänu kõnelemispraktikale oskan ka hästi õpetada õigesti sõnu hääldama. Keele õpetamisel jagaksin kindlasti oma kogemusi enda koolipõlvest, kuidas ma mingeid sõnu/reegleid pähe õppisin. Võibolla saame ka praktiseerida päris ehtsate sakslastega 😊

Pean veel oluliseks seda, et õpetamine lähtub õpilasest ja tema vajadustest ning et õpilase/lapsevanema ja õpetaja vahel oleks selge, läbipaistev ja aus suhe. Tunni hind sõltub läbirääkimisest, kuid esimene tund on ilma tasuta, kuna tähtis on kõigepealt omavahelise klapi loomine.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Pay: 15-20 € for an h

Experience: 3 y

Tutoring

German: primary, lower secondary, upper secondary

Mathematics: primary, lower secondary

Biology: primary, lower secondary

Geography: primary, lower secondary

 

Location: online, tutor's premises, student's premises

Education

Post-secondary

Institution: Tartu Ülikool

Specialty: Bioloogia

Languages: Estonian