E-postiaadress
SalasõnaUnustasid?
Renate K.

Renate K.

Tallinn30 a8 a kogemust7-15 € tunnis

Armsad abilise otsijad,

Minu nimi on Renate. Ma olen südamlik, siiras, hooliv ja hoolitsev noor naine, kelle süda headele ja toredatele inimestele kiirelt avaneb. Kui ma oma elus midagi ette võtan, siis olen alati kohusetundlik ja täpne, et mitte vedada alt neid, kes minu peale loodavad.

Olen lisaks Eestile elanud nii Iirimaal (au pairina), Norras kui ka Hispaanias (au pairina) ning tänu sellele kasvanud inimeseks, kellele meeldib väga kohtuda uute inimestega - olgugi, et ma olen üsna tagasihoidlik - ning nendelt ja koos nendega elu õppida.

Lapsed on mulle rõõmu toonud juba sellest ajast, mil ma veel ise laps olin - seda ehk seetõttu, et olen ise oma pere pesamuna ning lapsena unistasin alati, et mul oleks lisaks oma kallile vanemale õele ka väike vend või õde, keda hellitada ja armastada.

Sellest ajast sai ka alguse minu kogemus laste hoidmisel, mil ma alati ulatasin abikäe oma onudele, kui nende silmaterad vajasid hoidjat. Nüüdseks on mul lapsehoidjana kogemust juba pea kaheksa aastat, olles olnud mängukaaslaseks ja õpetajaks mitmete imetoredate perede lastele.

Minu esimene suurem lapsehoiu kogemus pärineb Iirimaalt, kus ma olin üle seitsme kuu au pair ühe fantastilise Eesti perekonna lastele. Sealt kodumaale naasenuna alustasin ma õpinguid Tallinna Ülikoolis ning tundsin südames soovi (ja enesekindlust) olla jälle kellegi mängukaaslane.

Nii jäigi lapsehoidja töö mind saatma paljudeks aastateks. On olnud aegu, mil töötasin korraga kolme pere heaks. Minu kaks kõige nooremat hoiulast on olnud 8-kuused, vanim 11-aastane. Olen aidanud lastel ka kooliks ette valmistuda - seda siis eesti keele osas (kuna olen hariduselt eesti filoloog). Alates jaanuarist töötan ma eralasteaias õpetajana.

Kõikide seniste hoiuperedega on mul olnud imetore koostöö ning võin julgelt öelda, et olen nende juurde senini alati külla oodatud.

Lapsehoidjana olen ma suure rõõmuga valmis käima lastega õues, meisterdama, lugema raamatuid ning tegema kõikvõimalikke eakohaseid toimetusi. Minu jaoks ei ole probleem kokkuleppel valmistada süüa või aidata kodustes toimetustes.

Perelt, kes mind oma hoidjaks valivad ootan aga austust, usaldust ja sooja suhtumist (sest just nii suhtun mina Teie perekonda). Pean tõesti oluliseks seda, et suhtlus ei oleks pelgalt töötaja ja tööandja, vaid kui head peretuttavad, kelle siira naeratuse taga on ka siirad ja head mõtted.


TÄHELEPANU!

Nagu ma eelpool mainisin, siis hetkel töötan ma eralasteaias õpetajana. Sellest sügisest asun ma aga õppima ning seetõttu olen sunnitud lasteaia tööst kõrvale astuma.

Minu koolipäevad hakkavad olema iga 3-4 nädala tagant, K-L. Täpsem graafik selgub augustikuu viimasel nädalal.

Seega soovin ideaalis leida endale 3-4 hoiupäeva nädalas (kooli nädalal aga võimalus abiks olla vaid kahel päeval). Need võivad olla kombineeritud mitme pere peale, seega kui teie hoiuvajadus on väiksem, võite siiski julgelt ühendust võtta.

Kokkuleppel olen teinekord nõus hoiuteenust pakkuma ka nädalavahetustel ja õhtutel.

Töötasu eelistan võtta nädala lõikes.

Selline sai kiire ülevaade minust - vastan suurima rõõmuga kõikidele täpsustavatele küsimustele ning soovi korral küsin oma eelnevatelt hoiuperedelt soovitusi.

Päikest soovides
Renate

Telefoninumber: näidatakse ainult liitunud kasutajatele

FacebookInstagram

0 soovitajat
Töö

Aeg: kokkuleppel

Töötasu: 7-15 € tunnis

Au pair: pole huvitatud

Kogemus: 8 a

Lapsehoidja töö
  • Saan töötada oma kodus

  • Saan töötada puudega inimestega

  • Saan töötada lemmikloomadega

  • Saan lastega õues käia

  • Saan sisseoste teha

  • Saan toitu valmistada

  • Saan koristada

  • Juhiluba olemas

  • Auto olemas

  • Ei suitseta

 

Ma töötaksin

  1. Beebide, 0-1 aastastega

  2. Väikelaste, 2-3 aastastega

  3. Koolieelikute, 4-6 aastastega

  4. Algkooliealiste, 7-11 ealistega

  5. Teismeliste, 12-18 aastastega

 

Kuni 2 last

Haridus

Kõrgharidus

Eriala: Eesti filoloogia

Kursused: esmaabi kursused

Keeled: Eesti, Inglise