E-postiaadress
SalasõnaUnustasid?
Sven K.

Sven K. otsib koduabilist

Pirita, Tallinn
  • SalvestaSalvestatud

Otsime koduabilist Viimsisse Leppneeme. Meil on umbes 250m2 maja koos garaažiga ja mõlemad vajavad puhastamist. Alustuseks oleme huvitatud 3 korda kuus koristusest, kui kõik sujub, siis räägime juba edasi. Meil on olnud palju kokkupuuteid nö pindade operaatoritega, kes pesevad ainult pindasid. Nendel palun mitte tülitada :)
Otsime klassikalises mõistes koristajat/koduabilist kes lisaks pindade pesule vajadusel mõned asjad ära paneb, riided kokku paneb, masinast nõud välja võtab ja mustad masinasse. Üldiselt enne koristust, me paneme üleliigsed asjad ära, aga natuke midagi on alati kuskil.
Minu enda nägemus on see, et inimene on meie juures terve päeva 8h. Hommikul võtame vastu ja õhtul saadame ära. Selle aja sees, siis puhastatakse pinnad, vajadusel pannakse ära asjad, aegajalt pestakse külmikut, aknaid, köögi kappe, garadeoobi kappe, garaaži ja soovituslik oleks ka natuke triikida.

Paari aasta pärast läheb väiksem laps kooli ja siis kui meil kõik klapib, võiks sellest saada igapäevane töö 5p nädalas. Hommikul lapsed kooli, vahepeal koristada, käia poes, tuua laps koju, temaga tegeleda, teha talle süüa ja ka perele õhtusöök. See on plaan tulevikuks, kui kõik sobib ja siis saame sellele ka varem mõelda.

Mis on sinu nägemus palgast? Esialgu siis 3x kuus koduabilisena. Kindlasti kirjuta veidike endast, kes sa oled, mis sa teed, mis hobid sul on jne.

Kui oleksid huvitatud igapäeva tööst, siis anna ka sellest teada ja kirjuta oma palgasoov.
Sven

Telefoninumber: näidatakse ainult liitunud kasutajatele

FacebookInstagram

Töö

Aeg: kokkuleppel

Vanus: 12-99 a

Majapidamine

Teenused

  1. Korteri koristamine

  2. Maja koristamine

  3. Akende pesemine

  4. Auto pesemine

  5. Triikimine

  6. Nõude pesemine

 

Koristusvahendid: On endal olemas

Haridus

Keeled: Eesti