E-postiaadress
SalasõnaUnustasid?
Merli M.

Merli M. otsib koduabilist

Tallinn
  • SalvestaSalvestatud

Otsime oma koju Haabneemes "ema paremat kätt" ! :)
Soovime leida toredat inimest, kes oleks meil kodus 2-3 päeva nädalas abiks nii lapsehoidmisel kui kodu korrastamisel/koristamisel. Elame 4-toalises ridaelamuboksis.
Peres on 3 last: 8a tüdruk, 4a poiss ja 1a 8k. tüdruk. Hoidmist vajaks eelkõige siis kõige pisem, kuna teised koolis/lasteaias. Olen ka ise kodune, aga kuna läksin uuesti ka õppima, siis on koolitöödeks rohkem aega vaja. Samuti on aegajalt ikka ilma lapseta vaja kodust ära käia, nii et siis oleks vaja kedagi, kes lapsega tegeleb.
Tööülesanded näeksid välja sellised, et mõni päev oleks vaja pisikest hoida( õues käia, süüa soojendada-anda, mängida, magama panna), kuid teine päev peaks rohkem majapidamistöid tegema, kui ise lapsega tegelen. Päevade ja kellaaegade suhtes oleme suhteliselt paindlikud ja saab olla näiteks üks päev kauem, teine päev lühemalt vms.
Tasu oleks ca 400 eurot kuus ( täpsemalt siis kokkuleppel olenevalt kui mitu päeav ja kui pikalt abis käite).
Lisaks saaks siis sobivusel ka ndvahetusel või õhtuti lapsi hoida, kui vanemad soovivad koos kuhugi minna. Sel juhul eraldi tasu jällegi kokkuleppel.
Kui tekkis huvi ja on lisaküsimusi, võta julgesti ühendust. Emeili (must.merliÄTgmail.com) teel on esialgu kindlam, kuna telefon on tihti hääletu peal:)

Telefoninumber: näidatakse ainult liitunud kasutajatele

FacebookInstagram

Töö

Aeg: kokkuleppel

Vanus: 20-99 a

Majapidamine

Teenused

  1. Korteri koristamine

  2. Maja koristamine

  3. Akende pesemine

  4. Auto pesemine

  5. Triikimine

  6. Nõude pesemine

 

Koristusvahendid: On endal olemas

Haridus

Keeled: Eesti