E-postiaadress
SalasõnaUnustasid?
Birgit P.

Birgit P.

Tartu24 a8-12 € tunnis

Tere!

Mina olen Birgit ning õpin parasjagu teist aastat Tartu Ülikoolis matemaatikaõpetajaks. Loomult olen sõbralik, kannatlik ja igati motiveeriv. Pole olemas rumalat õpilast, vaid hoopis ebasobivad õpetamismeetodid!

Varasemalt olen õpetanud kutsekoolis käivale noormehele gümnaasiumi tasemel kitsast matemaatikat (eksamil sai ta punkte tugevalt üle keskmise!) ning olen toetanud mitmeid põhikooliõpilasi kodutööde lahendamisel ja materjali mõistmisel. Selle aasta kevadel (märts kuni juuni) töötasin Tartu Raatuse koolis matemaatika asendusõpetajana üheksandas klassis.

Põhikooliõpilaste puhul olen nõus aitama kõigis ainetes (välja arvatud vene keel), et kodutööd oleks järjel ja ainesisu selge.

Kuna ma elan ühiselamus, ei saa ma õpilasi enda juures õpetada. Küll aga olen valmis õpilasele külla tulema või siis leidma avaliku koha, kus rahulikult tööd saaks teha (näiteks Tartu Ülikooli raamatukogus). Muidugi olen valmis andma tunde ka e-õppe formaadis, kuid kogemus ütleb, et virtuaaltundides on õpilase tähelepanu kiire kaduma ning teemade mõistmisele kulub tavapärasest rohkem aega.

Minuga saab kontakteeruda nii siin kui ka aadressil birgit.paju123gmail.com

Telefoninumber: näidatakse ainult liitunud kasutajatele

FacebookInstagram

0 soovitajat
Töö

Aeg: kokkuleppel (saab kohe alustada)

Töötasu: 8-12 € tunnis

Koduõpetaja töö

Matemaatika: põhiharidus, keskharidus

 

Asukoht: veebipõhine, õpilase juures

Haridus

Keskharidus

Institutsioon: Tartu Ülikool

Eriala: Loodus- ja reaalainete õpetamine põhikoolis

Keeled: Eesti