E-postiaadress
SalasõnaUnustasid?
Allan K.

Allan K.

Tallinn29 a4 a kogemust15-15 € tunnis

Annan inglise keele eratunde lastele ja täiskasvanutele.
Pakun oma abi inglise keele õppimisel (üldharidus) kooli programmide järgi, IELTS/TOEFL testide ettevalmistamisel ja üldise kõnekeele taseme tõstmisel.
Koostan iga õpilase jaoks individuaalse programmi, et õppimine oleks mitte ainult effektiivne, vaid ka huvitav. Esimesel (proovi)tunnil toimub õpilasega tutvumine ning õppesuuna määramine.
Paar sõna iseennast. Olen kasvanud ning kesk- ja kõrghariduse saanud inglisekeelsetes riikides. Inglise keel on minu teine emakeel. Tänu õpitud erialale (magistrikraad psühholoogias) oskan leida kontakti igas vanuses õpilastega.
Tänu õpitule ja kogemustele tean, et keelest arusaamiseks on oluline mitte ainult grammatika vaid ka eneseväljandamise, üksteisemõistmise ja suhtlemise oskused. Vajadusel oskan ka konsulteerida häälduse, üldiste kombe ja reegite kohta juhul kõi õpilane vajab nõustamist enne välismaale sõitmist.
1 akadeemiline tund maksab 15 eur. Proovitund maksab 5 eur.
Õpetamine baseerub inglise ja/või vene keeles. Tunde on võimalik läbi viia tunnid interneti kaudu või õpilase juures (võib lisanduda lisatasu).

Telefoninumber: näidatakse ainult liitunud kasutajatele

FacebookInstagram

0 soovitajat
Töö

Aeg: kokkuleppel

Töötasu: 15-15 € tunnis

Kogemus: 4 a

Koduõpetaja töö

Inglise keel: algharidus, põhiharidus, keskharidus, täiskasvanute õpe

 

Asukoht: veebipõhine, õpilase juures

Haridus

Kõrgharidus

Institutsioon: Aberdeen University, United Kingdom

Eriala: Master of Arts in Psychology

Keeled: Inglise, Vene, Eesti