E-postiaadress
SalasõnaUnustasid?
Ürli V.

Ürli V.

Tallinn34 a10 a kogemust10-10 € tunnis

Kirjutan natukene iseendast.
Ma olen 32 aastat vana. Pärit olen ma Eestimaa südamest, Paidest. Kooliajal käisin igal suvel lasteaedades abiks - lastega toimetamas/abistamas.
Olen peagi 12-aastaseks saava poja ema, keda kasvatan enamasti üksinda.
8 aastat tagasi otsustasin elama asuda Tallinnasse. Asjade loomulikul kulgemisel sain ma ka koheselt tööle lasteaeda lasteaiaõpetajaks, seejärel alustasin õpinguid Tallinna Ülikoolis alushariduse pedagoogi erialal.
Lasteaias töötasin ma 3-aastat, seejärel pakuti Tallinna Ülikooli e-maili kaudu lapsehoidja tööd - mõtlesin et proovin. Ja see oli väga hea proovikivi minu jaoks. Need olid väga toredad ja rõõmsad aastad minu jaoks. Sain väga palju uusi teadmisi - peamiselt lapse psühholoogia vallas. Too perekonnaga koostöö lõppes kuna laps sai 6. aastaseks ning perekond ei vajanud enam lapsehoidja teenust.

Täna olen ma töötanud uue perekonna heaks üle kahe aasta. Selles peres kasvab 3,7 aastane tütar. Koostöö on sujuv ja hea. Lapsega tegelesin tema enda kodus. Paralleelselt lasteaia tegevuskava järgi tegin lapsega tegevusi - keskendudes vaid lapsele, lapse vajadusele ja arengule.
Täna on praeguse perekonnaga koostöö lõppemas, kuna preili hakkab enamustel päevadel lasteaias käima ning perekonnal on olemas veel teine hoidja, kes elab perekonna lähedal. Finantsiliselt on neil lihtsalt soodsam ühte hoidjat hoida.

Olles aastaid töötanud lapsehoidjana siis tundub, et see sobib mulle palju rohkem kui lasteaias töötamine. Juba sellest seisukohast, et keskendun vaid ühele lapsele - laps saab maksimaalset tähelepanu. Vastavalt lapse iseloomule ja arengule on aega teha lapsega koos toredaid last arendavaid tegevusi; kas siis mängulisi või õppetegevusi, seda kõike lapse enda kodus, kus laps tunneb end turvaliselt. Kõike omas rütmis, tunnetades lapse emotsioone.
Minu ootused perekonna ees on siirad ja lihtsad. Kõige elementaarsem ja loomulikum asi, mida ma ootan - mõistev, sõbralik suhtumine, austus teineteise vastu. Kui on mõistev suhtumine, laabub ka koostöö positiivsetes toonides.
Ideaalis sooviksin ma lapse (perekonna) jaoks olemas olla mitu aastat ehk pikemaajaline koostöö oleks minu puhul väga oluline. Pikemaajaline koostöö tekitab turvatunnet ja kindlust kõigis osapooltes - vanematel on kindlustunne, et laps on hoitud, lapsel on turvaline kui on
üks isik kes on lapse jaoks alati olemas.
Minu eesmärk on olla niiöelda "truu" ühele perekonnale. Mina soovin pühendunud olla vaid ühe perekonna jaoks.
Ma usun, et kõik on läbiräägitav ja kooskõlastatav.

Kui minu tutvustus kõnetas Sind ja soovid minuga lähemalt tuttavaks saada või kui Sul on minule küsimusi olen valmis meeleldi vastama.

Sobivuse korral saame alustada sõbralikku pikaajalist koostööd.


Tel: +372 566 22 995
E-mail: urlivurst2(at)gmail.com


Lugupidamisega,
Ürli Vürst

Telefoninumber: näidatakse ainult liitunud kasutajatele

FacebookInstagram

0 soovitajat
Töö

Aeg: kokkuleppel (saab kohe alustada)

Töötasu: 10-10 € tunnis

Au pair: läbi räägitav

Kogemus: 10 a

Lapsehoidja töö
  • Saan töötada oma kodus

  • Saan töötada puudega inimestega

  • Saan töötada lemmikloomadega

  • Saan lastega õues käia

  • Saan sisseoste teha

  • Saan toitu valmistada

  • Saan koristada

  • Juhiluba olemas

  • Auto olemas

  • Ei suitseta

 

Ma töötaksin

  1. Beebide, 0-1 aastastega

  2. Väikelaste, 2-3 aastastega

  3. Koolieelikute, 4-6 aastastega

  4. Algkooliealiste, 7-11 ealistega

  5. Teismeliste, 12-18 aastastega

 

Kuni 2 last

Haridus

Keskeriharidus

Institutsioon: Tallinna Ülikool

Eriala: Alushariduse pedagoog

Keeled: Eesti, Inglise