E-postiaadress
SalasõnaUnustasid?
Airi K.

Airi K.

Saue30 a15 a kogemustalates 12 € tunnis

Tere! Mina olen Airi. Olen kasvanud paljulapselises peres, olles ise vanim. Nooremaid õdesi-vendasi on 8. Võõraste laste hoidmisega alustasin, kui olin 15.aastane.

Mul oli pikk ja põhjalik enesetutvustus koos üksikasjalikult välja toodud kogemustega, kuid tegin siin mingi vale kliki ja see kadus. :(

Toon välja mõned enda kogemused:

* Esimene "võõras" pere oli Sauel, kus olin hoidja kahele poisile. Vanemad töötasid mõlemad välismaal ja mina olin poistega pühapäeva õhtust-neljapäeva õhtuni.
Hommikuti viisin noorema lasteaeda ja suurem läks kooli 1.klassi. Mina viisin noorema ära ja läksin ise ära, koolist tulles võtsin noorema, käisin poes, tegin süüa, õppisin vanema poisiga.

* Edasi hakkasin hoidma Tallinnas kooli kõrvalt 6.kuu vanust tüdrukut, kellele lisandus 2 aasta pärast tema väikevend ja veel 2 aasta pärast teinegi väikevend. Neid kõiki hoidsin kuni lapsed läksid lasteaeda.

*Ühe pere 3 last, (6 kuune, 3 ja 5 aastane), kelle peres olin hoidja kuni pesamuna läks lastehoidu. Peamiselt oligi tarvis hoida pere pisemat, kuid tuli ette ka kordi, kus olid kõik koos.

*Paralleelselt eelneva perega hakkasin hoidma ühe pere kahte last, kus vanem oli 2,5a ja noorem tol ajal 10k vanune. Seal peres tegin aktiivselt hoidu, kuni pisem läks lasteaeda (ca 3a) ja sealtmaalt edasi säilisid hoiud, kus lapsed veetsid minuga minu kodus nädalaid-nädalavahetusi vastavalt vajadusele.

*Hoidsin Soome pere 2 last, kui nad käisid eestis. Lapsed olid sel ajal, kui alustasin 5. ja 7. aastased. Nendega veetsime koos aega kõiksugustes toredates kohtades (jõulumaa, seiklusmaad jne). Koostöö kestis laste iseseisvumiseni, kui enam hoiuteenuseid vaja ei olnud.

*Kalamajas hoidsin poissi, kelle hoidmist alustasin 6.kuusest ja kuni lasteaiani ning edaspidi vajaduspõhiselt aja sobivusel.

*Kui "Kalamaja poiss" läks lasteaeda, soovitas nende ema mind oma tuttavale. Seal peres kasvas 6 kuune tüdruk. Teda hoidsin samuti kuni lasteaeda minemiseni pidevalt ja edaspidi kord nädalas, et anda talle lasteaiavaba päev. Seal peres hoidsin samuti last kord nädal aega, kui vanemad olid reisil mesinädalatel.

*aastakese töötasin Lolo Pepe lasthoius Tallinna vanalinnas, kus oli korraga kohal keskmiselt 10-12 last vanuses 1.5-3 aastat. Seal olin puhkuste ajal ka üksinda, kui teine töötaja puhkas.

*Peale Lolo Pepet alustasin tööd Kalamajas peres, kus hakkasin hoidma 6 kuu vanust poissi. Kui poiss oli saanud 2.5 sündis talle väike vend, keda hakkasin ka aegade algusest hoidma ja hoidsin kuni sündis minu esimene laps. Seal tegin valdavalt hoidu kord nädalas.

*Olen hoidnud kolmes peres kaksikuid, igas peres olid lapsed ka 6-7 kuu vanused, kui ma alustasin ja hoidsin neid, kuni lapsed läksid lasteaeda.
Kahe pere kaksikud käisid minu juurde edasi ka siis, kui mu oma laps oli ära sündinud.

Mul on mitmed pered olnud koguaeg paralleelselt, sest igas peres olen olnud 1-2 päeva nädalas ja kokkuleppel pikemad perioodid koos ööbimisega.

Peresid on olnud veel mitmeid, need suutsin hetkel meenutada.

Ma enam ei jõua päris õiges järjekorras meenutada, milliseid lapsi millal hoidsin, kuid kogemusi on väga-väga palju ja koostööd kõikide peredega on olnud pikaajalised. Mõnedega tänaseni, kui on abi vaja, siis helistavad/kirjutavad mulle.

Mul on väga kahju, et minu ülipõhjalik enesetutvustus siit kaduma läks, kuid perede soovitused/tagasiside minu profiilil räägivad enda eest.

Viimati hoidsin suvel kahes peres paralleelselt 6 kuu vanuseid poisse ja 4 kuu vanust tüdrukut.

Mul on endal kaks last, 3,5 aastane poiss ja 1,7 aastane tüdruk, kes käivad mõlemad lasteaias.

Heameelega pakun hoidu (vajadusel koos enda lapse/lastega) nii enda kodus, kui ka perede kodus.

Kõige parema ülevaate varasemate perede kogemustest minuga saab, kui loed minu profiili allosas tagasisidet!

Telefoninumber: näidatakse ainult liitunud kasutajatele

FacebookInstagram

23 soovitajat
Töö

Aeg: kokkuleppel (saab kohe alustada)

Töötasu: alates 12 € tunnis

Au pair: pole huvitatud

Kogemus: 15 a

Lapsehoidja töö
  • Saan töötada oma kodus

  • Saan töötada puudega inimestega

  • Saan töötada lemmikloomadega

  • Saan lastega õues käia

  • Saan sisseoste teha

  • Saan toitu valmistada

  • Saan koristada

  • Juhiluba olemas

  • Auto olemas

  • Ei suitseta

 

Ma töötaksin

  1. Beebide, 0-1 aastastega

  2. Väikelaste, 2-3 aastastega

  3. Koolieelikute, 4-6 aastastega

  4. Algkooliealiste, 7-11 ealistega

  5. Teismeliste, 12-18 aastastega

 

Kuni 5 last

Haridus

Keskharidus

Kursused: lapsehoidja kursused, esmaabi kursused

Keeled: Eesti