E-postiaadress
SalasõnaUnustasid?
Birgit K.

Birgit K. otsib lapsehoidjat

  • SalvestaSalvestatud

Otsime taiskohaga lapsehoidjat/koduabilist meie roomsameelsesse perre Londonis. Elame Londoni tsentris, Batterseas (Laane-London), mis on kena piirkond tais parke, rohelust, joe lahedal, peresobralik, samuti lahedal turismiobjektidele, linna keskusele ja ligipaasetav erinevate transpordivahenditega.

Peres 6 kuune laps (selleks ajaks kui loodame, et olete Sinu leidnud) ja molemad vanemad tootavad E-R, 8-6.30pm (approx).Vajalik oleks seega vaikelapse jarele igapaevane vaatamine, tema sootmine, toidu tegemine, mangimine, arendamine, manguringides kaimine ja manguvaljakute kulastamine, oues jalutamine ja varskes ohus olemine, teiste emadega kohtumine, kus siis lapsed saavad suhelda (Londonis see lihtne ja variante palju). Me ei soovi leida kedagi, kes lihtsalt vaatab passiivselt telekat koos lapsega, pigem kedagi kellele endale meeldib suhelda ja tahab ka pakkuda parimat arengut ja heaolu 6 kuusele tudrukule.Vajalik ka valmisolek majapidmaistoodeks nagu elementaarne koristamine, pesu pesemine, toidu tegemine vahest. Abi vajalik vahest ka nadalavahetustel ja ohtutel. Loomulikult Sina saad ka oma aja millal sul on voimalik oma tegevusi teha.

Sinul saab olema oma korrus, kus magamistuba, Sinu vannituba, esik ja terass (see kasutatav kogu pere poolt nagu aedki), aga vaga privaatne elamine Sulle. Seal loomulikult ka TV, internet ja koik muu vajalik. Tagame Eestist Londonisse tuleku, toidu, elamise Londonis, transpordi kulud, palk kokkuleppel. Omalt poolt pakume kodust ja positiivset ohkkonda koos kulalislahke ja suhtlemisalti perkonnaga, kus sobrad on alati teretulnud. Kindlasti onnestub sul labi meie leida kontakte teiste kohalike sõpradega, informatsiooni huvialade jätkamiseks, nõuandeid, mida teha vabal ajal ja kuidas Londonis/Inglismaal ringi liikuda... ja kindlasti ka kodust ohkkonda.

Vajalik positiivsus, roomsameelsus, kohusetundlikkus, ausus ja usaldusvaarsus, enda initsiatiiv, korra armastus, puhtus ja sobralikkus. Kindlasti on vajalik kogemus vaikeste lastega, lastega tegelemise meeldimine ja peaks oskama inglise keelt suhtluse tasandi. Hea oleks kui sul oleks juhiluba ja et sa ei suitsetaks. Sul saab olema voimalus arendada oma suhtlusringkonda, oppida keelt, samuti oppida tundma oppida Inglise kultuuri (abikaasa on Inglane) ja teisi kultuure, sest London on vaga rahvusvaheline. Me ei suitseta, meil pole koduloomi.
Me otsime kedagi, kes oleks valmis tulema ja jaama vahemalt aastaks, arvatavasti alates juunist 2018 (tapne aeg soltub sellest millal ma lahen tagasi toole).
See too on ideaalne kellegile, kes soovib vahetada keskkonda, avardada oma silmaringi, oppida tundma uut linna ja kultuuri, praktiseerima keelt, leidma uusi sopru ja tuttavaid ja elama samas turvalises koduses ohkkonnas ja armastama lapsi.

Kui arvad, et see on midagi Sulle siis ole hea ja vota uhendust ja same edasi raakida tingimuste ja palga suhtes.

Jaame ootama su kontaktivotmist,
Birgit

[email protected]

Telefoninumber: näidatakse ainult liitunud kasutajatele

FacebookInstagram

Töö

Aeg: kokkuleppel

Lapsehoidja töö
  • Saab töötada oma kodus

  • Saab töötada puudega inimestega

  • Saab töötada lemmikloomadega

  • Saab lastega õues käia

  • Saab sisseoste teha

  • Saab toitu valmistada

  • Saab koristada

  • Juhiluba olemas

  • Auto olemas

  • Ei suitseta

Haridus

Keeled: Eesti