E-postiaadress
SalasõnaUnustasid?
Marion M.

Marion M.

Mustamäe, Tallinn25 a7 a kogemustalates 5 € tunnis

Olen 21-aastane neiu, kes elab Tallinnas. Kuna töö kõrvalt jääb vaba aega, siis hea meelega tegeleksin teie lemmikutega - nii koerte, kasside, roomajate kui ka närilistega! Kuna töötan graafiku alusel, siis regulaarset teenust kindlatel nädalapäevadel kahjuks võtta ei saa, aga väga olen huvitatud mõned korrad kuus veetma aega teie lemmikutega või SOS olukordades. Saan ka pakkuda enda juures hoidu.
Olen kasvanud väiksest saadik üles koertega, kogemusi nii väikeste kui ka suurte tõugudega - endal on olnud Dogi, Saksalamba koer, Taks kuid on kokkupuudet ka Yorkide, Dobermannide ja Lhasa apsodega. Olen kasvatanud siiani enda pere 8-aastast taksipoissi, sellega seoses olen õppinud väga palju kohustusi lemmiklooma pidamises - regulaarsed treeningud, karva- ja pesahooldus, jalutuskäigud, kvaliteetne toit ja puhas vesi. Mulle väga meeldib veeta aega loomadega, anda nendele hellust, õpetada loomi ja viibida vabas õhus.
Kasse endal olnud ei ole, kuid lähedaste omi olen hoidnud küll - vastutanud söögi/vee, liivakasti puhastamise, vajadusel karvahoiu ja jalutamiste eest.
Närilistest olen omanud chinchillat, oravat, kogemusi ka jänkude ja hamstritega.

Telefoninumber: näidatakse ainult liitunud kasutajatele

FacebookInstagram

0 soovitajat
Töö

Aeg: kokkuleppel (saab kohe alustada)

Töötasu: alates 5 € tunnis

Kogemus: 7 a

Lemmikloomahoidmine

Lemmikloomad

  1. Koerad (4 või rohkem)

  2. Kassid

  3. Linnud

  4. Närilised

  5. Roomajad

 

Koera suurus

  1. Väikesed, kuni 10 kg

  2. Keskmise suurusega, 10-20 kg

  3. Suured, 20-40 kg

  4. Väga suured, üle 40 kg

Haridus

Keskharidus

Kursused: esmaabi kursused

Keeled: Inglise, Eesti