E-postiaadress
SalasõnaUnustasid?
Ragne R.

Ragne R.

Tartu27 aalates 5 € tunnis

Tere Emmed!

Olen 21 aastane rõõmsameelne, hooliv ja kohusetundlik neiu. Tegelen väikest viisi spordiga, mängin lauatennist ja suviti võrkpalli, vabal ajal tegelen lastega, kelle emmed ja issid tööl või reisil viibivad. Ei meeldi suitsetamine ega alkohoolsed joogid, seega ei tarbi kumbagi. Pidudest ka ei hooli, pigem olen mõnusalt kodus ja tegelen millegi mõistlikuga. Lisaks armastan koduloomi ja pole probleemiks ka nende eest hoolitsemine.

Olen rõõmuga nõus Teie pisikesi arendama läbi mänguliste tegevuste, pikki jalutuskäike värskes õhus läbi viima ja kui vaja, siis kas või koos lõunauinakuid tegema. Olen meeleldi valmis ka süüa tegema lastele või vajadusel ka tervele perele.

Lastehoiu kogemus on juba 14 aastasest saadik seoses paljude väikeste sugulaste ja noorem venna olemas olule, kes suvel ikka mulle sokutati hoida, noorim keda hoidnud olen on 1 kuune ja olen alati kenasti toime tulnud. Imikutega tekib kuidagi eriti hea side. Peale oma venna ja sugulastega tegelemise olen viimased neli aastat osutanud regulaarset lastehoidu ja kõik emmed on senimaani äärmiselt rahul olnud, sest lisaks lastega tegelemisele hoian ka kodu korras.

Tartusse kolides hoidsin kahte neiukest vanuses 6 kuud ja 2 aastat seni kuni vanemad õhtuti trennis käisid ja vahel reisimas nädalake, siis elasin nende juures ja hoidsin lapsi ning maja korras.

Peale neiukesi hoidsin veel kahte marakratti 2 ja 5 aastasi vendasi. Vanemat poissi õpetasin lugema, kirjutama ja arvutama, kuna ta lasteaias ei käinud ja vanemad tegelesid ülikooli lõputöödega.

Peale seda perekonda hoolitsesin pikemalt kahe aastaste kaksikute eest. Ühel lapsel on diabeet, kuid hoolimata sellest sai suurepärane aeg nende juures veedetud ja samas ka eritoite valmistada. Praeguseks on nad juba 4 aastased ja käivad lasteaias ning mina käin senimaani neid külastamas ja nendega aegaveetmas.

2016 aastal töötasin ühes perekonnas nii Eestis kui ka Rootsis, kui pereema koos lastega tööasjus sinna kolis, tegelesin mina pisikese neiuga, valmistasin sööki ja hoidsin majapidamist korras ning käisin suurematel lastel koolis järgi.

2017 aasta jaanuarist kuni oktoobrini tegelesin ühe väga vahva 2 aastase noormehega. Tegelesime nii kõnearenguga kui ka uute ja huvitavate asjade avastamisega nagu loodus ja ussid nt. Augustist hakkasime lasteaias käimist harjutama, mis läks edukalt ja nüüd käibki kutt rõõmsalt lasteaias ja mina olen jälle avatud uutele peredele ja vahvatele mudilastele.

Võin vajadusel ka rõõmuga pisikese(d) enda juurde hoiule võtta. Elan Karlova linnaosas, ilusas aiaga piiratud majatüüpi korteris. Meil on suur ja ilus hoov, palju õunapuid ja piisavalt mänguruumi, et vabas õhus lustida või pisikesel lasta õues magada, kuna elan esimesel korrusel ja meie korteril on täiesti enda privaatne esik ja sissepääs.

Ees on ootamas Talv ja kui soovite natuke aega enda jaoks, siis olete õiges kohas, kirjutage julgelt ja lubage endale kas või mõned vabad õhtupoolikud! Loomulikult olen avatud ka pikemaks koostööks!
Kui soovite minu ja minu pisikese koduga lähemalt tutvuda, siis kirjutage julgelt ja kutsun Teid külla kohvile või teele! :)

Seni aga päikest ja palju kordaminekuid!

Telefoninumber: näidatakse ainult liitunud kasutajatele

FacebookInstagram

0 soovitajat
Töö

Aeg: kokkuleppel

Töötasu: alates 5 € tunnis

Au pair: pole huvitatud

Töötunnid
IIIIIIIVVVIVII
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Lapsehoidja töö
  • Saan töötada oma kodus

  • Saan töötada puudega inimestega

  • Saan töötada lemmikloomadega

  • Saan lastega õues käia

  • Saan sisseoste teha

  • Saan toitu valmistada

  • Saan koristada

  • Juhiluba olemas

  • Auto olemas

  • Ei suitseta

 

Ma töötaksin

  1. Beebide, 0-1 aastastega

  2. Väikelaste, 2-3 aastastega

  3. Koolieelikute, 4-6 aastastega

  4. Algkooliealiste, 7-11 ealistega

  5. Teismeliste, 12-18 aastastega

 

Kuni 3 last

Haridus

Kutseõpe

Eriala: Kokk

Kursused: esmaabi kursused

Keeled: Eesti