Email
ПарольЗабыли?
Laura J.

Laura J.

Pärnu25 лет6 лет опыта

Otsin Pärnus vahvaid lapsi, kellega toredalt aega veeta, kui emmel-issil vaja tööd teha või oma aega nautida ;) Sobivuse korral saame ka rääkida pikemast koostööst!
Loe läbi mu tutvustus ning huvi korral kirjuta julgelt :) (FB Laura Jürima)

Armastan lapsi kogu südamest ning olen viimased 6 aastat veetnud enamus oma ajast koos nendega. Suudan lastega kergelt kontakti luua ning minu arust säravad lapsed nagu väikesed päikesed ja see mulle nende juures kõige rohkem meeldibki!

Olen lõpetanud Tartu Tervishoiu kõrgkooli lapsehoidja eriala, kust olen tänu koolile saanud tohutult suure pagasi nii tava kui erivajadustega lastega. Lisaks õppisin seal väikelaste võimlemist ning beebide massaaži ja läbisin laste esmaabikoolituse. Olen läbinud ka koolituse imiku ja väikelaste ujutamisel ning lisaks sellele olen õppinud ka Laste jooga õpetajaks.

Kogemus lastega on meeletu - Olen olnud au pair Belgias, Brüsselis kahele poisile vanuses 4 ja 6. Olen hoidnud 4kuud beebit, kes alustades oli kõigest 1 kuune. Pean ütlema, et beebid on mu lemmikvanus, kuna enne seda olin Norras lapsehoidja kaksikutest tüdrukutele. Alustades olid nad 6kuused ning sain väga suure kogemuse nendega, kuna tegutsesin üksi. Lisaks võitsid nad mu südame! Olen käinud Soomes praktikal lasteaias, kus olin lastega vanuses 1-5a. Olin kaks aastat tugiisik diabeetikust tüdrukule (alustades oli ta 5a). Mul on veel üks väga südamelähedane pere, kelle kõrval olen olnud 12a ja seal kasvavad lapsed vanuses 13a, 8a ja kaksikud 3a(3kuud enneaegsed). Olen nendega väga palju aega veetnud ja emal abiks olnud. Olen nende jaoks kui suur õde, keda nad väga armastavad ning ka mina võtan neid kui oma nooremaid õdesid, keda mul päriselt pole. Lisaks olen töötanud 3 suve Lottemaal, kus olen väga palju puutunud kokku erinevas vanuses lastega ning olnud veel mõne pere juures lapsehoidmisel abiks (lapsed vanuses 4kuud, 1,5-2a, 4a, 6a)

Ma pole siia soovitajaid kaasanud, kuid vajadusel ja soovi korral toimetan soovitused teieni ;)

Телефон: показывается лишь зарегистрированным пользователям

FacebookInstagram

0 рекомендаций
Работа

Время: По договоренности (могу приступить немедленно)

Au pair: Не интересует

Опыт: 6 лет

Работа няней
  • Могу работать из дома

  • Могу работать с лицами с особыми потребностями

  • Могу работать с домашними животными

  • Могу гулять с детьми

  • Могу ходить за покупками

  • Могу готовить

  • Могу заниматься уборкой

  • Имею водительские права

  • Имею машину

  • Не курю

 

Хотел(а) бы поработать с

  1. Младенцы, 0-1 лет

  2. Малыши, 2-3 лет

  3. Дошкольники, 4-6 лет

  4. Младшие школьники, 7-11 лет

  5. Подростки, 12-18 лет

 

до 3 детей

Образование

Среднее специальное

Специальность: Lapsehoidja, Laste jooga õpetaja

Курсы: Курсы нянь, Курсы первой помощи

Языки: Английский, Эстонский