Email
ПарольЗабыли?
Birgit A.

Birgit A. ищет няню

Haabersti, Tallinn
  • СохранитьСохранено

Tere!

Otsime oma kahele lapsele suhteliselt täiskohaga lapsehoidjat niipea kui võimalik, täpsemad tööajad saab hiljem kokku leppida.

Peres on kaks last - 2-aastane poiss ja 5-aastane tüdruk.

Fredy on uudishimulik rõõmupall, kellele meeldivad väga raamatud, tehnika, kodutöödega abistada. Väga lihtne kontakti saada, kuigi alguses veidi võõrastab, tahab hetkel kõike ise teha, sest on juba suur :) Magab päeval hästi, naudib õues liikumist, üldiselt saab ise söömisega hakkama.

Marta on meie pere teine uudishimulik. Ta on energiline, meeldib liikumine ja tantsimine, naudib lugemist (raamatuid ei ole kunagi piisavalt) ja meisterdamist, meeldiks rohkem käia muuseumites, teatris ja põhimõtteliselt igal pool, et avastada elu väljaspool kodu. Hetkel tahab rohkem õppida lugemist ja matemaatikat. Marta ei ole väga enesekindel, millega seoses on vahel keeruline oma emotsioonidega hakkama saada (uued olukorrad/ inimesed, muudatused, kui asjad ei lähe nii, nagu tema peas välja mõeldud). Käib teraapias, et oma enesekindlus taastada, aga kindlasti vajaks endale oma päevasid kellegagi, kes saab aidata tal rohkem kontsentreeruda ning toetada teda tegevustes, mida ta ei julge ise ette võtta.

Sooviks mõlemale lapsele anda lasteaiast vabu päevi, sest Fredy jaoks on päevad ja nädalad liiga pikad, kui emme-issi tööl käivad, ja Martal on vaja oma individuaalset aega, et tegeleda oma huvidega ja saada seda tähelepanu, mis vaja, et taastada enesekindlus ja hakata rohkem rõõmu tundma igapäevastest pisikestest üllatustest.

Hea meelega ootaks lapsehoidjat meie koju, mis on vanem eramaja suure aiaga Vismeistri asumis (Kakumäe). Seega tegevust oleks nii toas kui ka õues, samas Martaga saab kindlasti avastada ka linna üleüldiselt. Saame koos teha plaane, kui on huvi.

Tööajad algaks umbes 8:00st, lõpuaja saame kokku leppida (16 ja 18 vahemikus).
Ilmselt oleks üks laps korraga kodus, aga vahel ka 2 last, kõik on läbiräägitav ja kokkulepitav, sõltub, mis plaanid tekivad.
Ootame oma laste juurde rõõmsameelset ja aktiivset lapsehoidjat, kes saaks välja mõelda erinevaid tegevusi lastele kodustel päevadel, kellel meeldiks õues liikuda ning kelle peale saab loota. Hea oleks, kui on olemas auto kasutamise võimalus ja oskus süüa teha.

Kui on huvi, andke teada. Andke teada ka oma soovitud palganumber ning alustamise kuupäev, saame siis juba täpsemalt kokku leppida, kui tundub, et sobime. Jään põnevusega ootama teie vastuseid/ küsimusi!

Телефон: показывается лишь зарегистрированным пользователям

FacebookInstagram

Работа

Время: По договоренности

Возраст: 16-99 лет

Работа няней
  • Может работать из дома

  • Может работать с лицами с особыми потребностями

  • Может работать с домашними животными

  • Может гулять с детьми

  • Может ходить за покупками

  • Может готовить

  • Может заниматься уборкой

  • Имеет водительские права

  • Имеет машину

  • Не курит

Образование

Языки: Эстонский