Email
ПарольЗабыли?
Sandra T.

Sandra T.

Tartu25 лет

Hei!

Mina olen Sandra ning lõpetasin sel kevadel Tartu Ülikoolis klassiõpetaja IV ja ühtlasi ka eelviimase kursuse. Kuna suvisel perioodil on mul vaba aega rohkem, siis olen otsimas ja võtmas juurde koduõpilasi, kellega koos mõnusas ja omas tempos teadmisi omandada, juba õpitut meeles hoida ning täiustada.

Ennast pean ma positiivse ellusuhtumisega, kohusetundlikuks ja mitmekülgseks inimeseks, kellele on eriti südamelähedased kõikvõimalikud loomingulised tegevused nagu kirjutamine, joonistamine, meisterdamine jne. Ka ülikoolis õpin ma lisaerialana just käsitöö, kodunduse ja kunstiõpetuse õpetajaks.
Meeleldi õpetan ka teisi aineid, millest tugevaimana tunnen end eesti keeles, matemaatikas ja loodusõpetuses.
Olen lõpetanud muusikakoolis klaveri eriala, seega saan abiks olla ka muusikaalaste küsimustega.
Lisaks õpingute käigus omandatud teadmistele ning enda nooremate õdede kasvamise ja õpetamise kõrvalt saadud kogemustele oman ma ka reaalset kokkupuudet nii laste hoidmise kui õpetamisega - olen töötanud nii lapsehoidja, koduõpetaja kui asendusõpetajana koolis. Koduõpetajana olen erinevates õppeainetes ja küsimustes olnud lastele abiks nii kooliks valmistumisel, kodutööde täitmisel kui ka uute teemade mõtestamisel ja omandamisel. Samuti olen töötanud lasteaias, mistõttu pole ka rohkem kui ühe lapse hoidmine/õpetamine mulle probleemiks - seltsis teadupoolest segasem.

Kuigi eelistatult otsin kedagi, kellele just koduõpetajana õppimises (teemade omandamisel, kodutööde tegemisel, õpitu kordamisel ja kinnistamisel jne) nõu ja jõuga toeks olla, siis vaatan üle ka lapsehoidja pakkumised.
Aktiivse eluviisiga inimesena hindan ma kõrgelt liikumist ja värskes õhus viibimist, mistõttu tegutseksin ka hoidjana meeleldi värskes õhus, külastaksin mänguväljakuid ning püsiksin muul moel aktiivne.

Tunde olen ma valmis andma nii veebi teel ehk videotunnina kui ka Põlva (või vahel ka Võru piires) reaalselt kohtudes.

Kui tundsid seda kirja lugedes, et saan Sulle ja Sinu lapsele/lastele sel põneval kasvamise ja õppimise teel kuidagi kasulik ning toeks olla, siis kirjuta julgelt ning leiame kõigile osapooltele sobiva ja toimiva kokkuleppe! :)

Телефон: показывается лишь зарегистрированным пользователям

FacebookInstagram

0 рекомендаций
Работа

Время: По договоренности (могу приступить немедленно)

Работа репетитором

Эстонский: Начальный уровень, Уровень ниже среднего

Английский: Начальный уровень, Уровень ниже среднего

Математика: Начальный уровень, Уровень ниже среднего

Биология: Начальный уровень, Уровень ниже среднего

География: Начальный уровень

История: Начальный уровень

Информатика: Начальный уровень

Музыка: Начальный уровень, Уровень ниже среднего

 

Город: Онлайн, На территории репетитора, На территории ученика

Образование

Продолженное среднее

Учреждение: Tartu Ülikool

Специальность: klassiõpetaja (omandamisel)

Языки: Английский, Эстонский