E-postiaadress
SalasõnaUnustasid?
Kairi H.

Kairi H.

Tallinn32 a6 a kogemust25-35 € tunnis

Soovin olla abiks neile, kes on mingil põhjusel matemaatika omandamisel raskustesse sattunud või kellel on tahtmine end matemaatikaalaselt rohkem täiendada.
Olen lõpetanud 2017. aastal magistriõpingud Tartu Ülikoolis (cum laude) ning tegelenud viimased kuus aastat aktiivselt matemaatika individuaaltundide andmisega, mis on sisaldanud ka suuremas osas gümnasistide riigieksamiks ettevalmistamist. Igapäevaselt olen üldhariduskoolis mitmetele õpilastele matemaatikaõpetajaks. Suuremas osas on mul kogemus gümnasistide õpetamisel. Minu juures on abi saanud ka mitmed üliõpilased, kellel olen olnud abiks koduste ülesannete lahendamisega kui ka nii mõnegi tudengi nö tulest välja aidanud viimasel hetkel. Olen võimeline lisaks tavatunni matemaatikale (lai vs kitsas) õpetama nii loogikat, majandusmatemaatikat kui ka võin abiks olla mitmesuguste keerulisemate ülesannete juures.

Valides sobiva metoodika, kujundan individuaaltunni vastavalt õpilase soovile ja vajadustele. Elan ise Viimsis. Viin tunde läbi nii enda kodus kui ka soovi korral õpilase juures Harjumaa piires. Samas on mul olemas atribuutika selleks, et tund viia läbi ka virtuaalsena, s.t e-õppena, kui vajadus on.

Kui vajad matemaatika omandamisel sõbralikku ja toetavat tuge, siis huvi korral võta julgelt minuga ühendust, et täpsustada aeg ning hind, mis sõltub vastavalt õppetasemest. Koos jõuame vajalike eesmärkideni...
... sest matemaatika on lahe! :)

☼ K.

Telefoninumber: näidatakse ainult liitunud kasutajatele

FacebookInstagram

0 soovitajat
Töö

Aeg: kokkuleppel (saab kohe alustada)

Töötasu: 25-35 € tunnis

Kogemus: 6 a

Koduõpetaja töö

Matemaatika: põhiharidus, keskharidus, täiskasvanute õpe

 

Asukoht: veebipõhine, õpetaja juures, õpilase juures

Haridus

Kõrgharidus

Institutsioon: Tartu Ülikool

Eriala: matemaatika(õpetaja)

Keeled: Eesti