E-postiaadress
SalasõnaUnustasid?
Kätlin L.

Kätlin L. otsib koduabilist

Tartu
  • SalvestaSalvestatud

Tere. Otsime inimest, kellele meeldiks elada linna lähedal maal, aga endal selleks võimalust ei ole. Kui sa sooviksid elada looduse keskel ja sulle meeldib toimetada maal ja aias, siis ehk oled just sina see inimene, keda otsime.
Oleme neljaliikmeline perekond- ema, isa ja kaks last (3 ja 9). Meil on suur maja ning aed linnast väljas Kõrveküla lähistel. Kuna tööd on palju, siis unistame, et leiaksime enda juurde inimese, kes saaks endale meie poolt tasuta elamise koos kõige eluks vajalikuga ning aitaks meid jõudumööda aias või maja peal.

Sinu kasutada oleks eraldi sissekäiguga majaosa, kus on ca 30 rm suurune tuba koos kööginurga ning dushinurgaga. Bussipeatus on 2,3 km kaugusel ning sinna käivad bussid tihti.

Sinu poolt ootaksime, et oled rahulik ning puhtustarmastav inimene, kes naudib maal elamist ning lööb hea meelega käed külge erinevatel maatöödel- muruniitmine, trimmerdamine, puude tegemine metsas, aiamaa ettevalmistamine kevadel, puude- ja põõsaste hooldus, abistamine maja ehitusel või kevadeti akende pesemine jnejne.
Eiei, me ei otsi täiskohaga abitöölist endale- töötegemine ei käiks käsukorras vaid vabatahtlikult ikka ja rõõmuga põhitööst vabast ajast.
Äkki oled unistanud lillede ja peenardega tegelemisest- siis palun, siin on sul selle jaoks ideaalne võimalus, sest perenaisel on nii palju tööd, et ei ole kahjuks veel iluaia loomiseni jõudnud.

Oled töötav inimene või pensionär. Kõik variandid on võimalikud ning läbiräägitavad- lihtsalt kuna võtame sind justkui enda uueks pereliikmeks, siis peame kindlasti ka inimestena sobima ning pead valmis olema selleks, et uurime kindlasti korralikult ka sinu tausta.

Kui sind kõnetas ning soovid lisainfot, siis kirjuta ning räägime lähemalt.

Telefoninumber: näidatakse ainult liitunud kasutajatele

FacebookInstagram

Töö

Aeg: kokkuleppel

Vanus: 16-99 a

Majapidamine

Teenused

  1. Korteri koristamine

  2. Maja koristamine

  3. Akende pesemine

  4. Auto pesemine

  5. Triikimine

  6. Nõude pesemine

 

Koristusvahendid: On endal olemas

Haridus

Keeled: Eesti