E-postiaadress
SalasõnaUnustasid?
Õnne T.

Õnne T.

Tallinn26 a5 a kogemustalates 5 € tunnis

Ma olen palju reisinud, kohanud erinevaid inimesi erinevatest kultuuridest. Ma olen elanud vahetusperede juures, töötanud immigrantide ja migrantidega, vanurite ja lastega välismaal ja proovinud mõista, aksepteerida, aru saada kultuuridest, mis on nii erinevad sellest, millega mina varasemalt harjunud olin.

Tänu sellele on kasvanud mu empaatiavõime, tolerantsus erinevuste suhtes massiivselt. Ma tahan võimalusel kasvõi killukest oma teadmisi, avastusi, õpetusi ka noorematele edasi anda. Ma tahan, et noored oskaksid hukka mõistmise asemel mõista ning aru saada, et ainult sellepärast, et miski tundub talle võõras või vale, ei pruugi tegelikult olla (võib, aga ei pruugi). Kuna need erinevused, mis maailm meile pakub, ongi need, mis toovad meie ellu värve (ka must on värv), kujusid, vaateid, nurki jne. Ja ainult hea ning halb segatuna tekitabki "suurepärase". Kõik ei saa reisida, eriti nüüd, niiet kui teie laps ei saa veel minna avastama maailma, siis tahan mina natuke maailmast ise temani tuua.

Mu iseloom/isiksus vms?

Ma olen spontaanne unistaja, aga samas realistlik strateegiline inimene. Mulle meeldib riskida, aga ma alati varun plaan B, C, D E-d, et kui hullumeelne riskirohke plaan A ei tööta. Ma ütlen asju välja, kuid tean, millal ma tõesti peaksin vait olema. Ma olen heasüdamlik ja viisakas, kuid ma ei lase kellelgi endale pähe istuda. Ma ei mõista veel paljusid asju, mis siin maakeral aset leiab või on leidnud, aga ma alati püüan. Püüan õppida, uurida ning mõista. Ma ei salli statistilisi näitajaid, sest ma olen alati uskunud, et kui millessegi väga uskuda, midagi tahta, siis saab see ka teoks. Isegi, kui statistika järgi on millelgi 1%line tõenäosus, siis ma alati küsin endalt, et mis takistab mind selleks 1%ks saada? Ma elan selleks, et saada edulooks ning selle protsessi käigus soovin aidata nii palju inimesi kui võimalik. Kui soovite oma lapsele proaktiivsust ja entusiasmi sisse süstida, siis mina olen see õige inimene.

Telefoninumber: näidatakse ainult liitunud kasutajatele

FacebookInstagram

0 soovitajat
Töö

Aeg: kokkuleppel (saab kohe alustada)

Töötasu: alates 5 € tunnis

Au pair: läbi räägitav

Kogemus: 5 a

Lapsehoidja töö
  • Saan töötada oma kodus

  • Saan töötada puudega inimestega

  • Saan töötada lemmikloomadega

  • Saan lastega õues käia

  • Saan sisseoste teha

  • Saan toitu valmistada

  • Saan koristada

  • Juhiluba olemas

  • Auto olemas

  • Ei suitseta

 

Ma töötaksin

  1. Beebide, 0-1 aastastega

  2. Väikelaste, 2-3 aastastega

  3. Koolieelikute, 4-6 aastastega

  4. Algkooliealiste, 7-11 ealistega

  5. Teismeliste, 12-18 aastastega

 

Kuni 3 last

Haridus

Keskharidus

Kursused: esmaabi kursused

Keeled: Inglise, Eesti, Vene